Model-Wide Utilities

Modellweite Operationsblöcke wie Model Info und Block Support Table

Verwenden Sie Blöcke aus der Bibliothek „Model-Wide Utilities“, um Text hinzuzufügen, der das Modell dokumentiert, und um modellweite Operationen durchzuführen, wie z.B. die Erzeugung linearer Modelle des Systems.

Blöcke

Block Support TableView data type support for Simulink blocks
DocBlockCreate text that documents model and save text with model
Model InfoDisplay model properties and text in model
Timed-Based LinearizationGenerate linear models in base workspace at specific times
Trigger-Based LinearizationGenerate linear models in base workspace when triggered

Funktionen

showblockdatatypetableDisplay HTML page of Simulink block data type support